Producten van AHG-Advies - AHG-Advies

Outplacement
Loopbaanbegeleiding
Re-integratie Ie en 2e spoor
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Producten van AHG-Advies

Producten
Hieronder vindt u een overzicht van de producten die wij aanbieden. Wilt u nadere uitleg over een specifieke product of mist u een onderwerp? Neem vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.
 
 
Bedrijven en instellingen
 
Personeelshandboek
Al uw personele regelingen overzichtelijk bij elkaar in een eigen personeelshandboek? Simpel en goedkoop op maat gemaakt? 

AHG-Advies/Symion is associĆ© bij Excellent HR en brancheredacteur voor de uitvaartzorg en crematoria. AHG-Advies biedt namens Excellent HR werkgevers deze mogelijkheid. 

U beslist welke regelingen u in uw personeelshandboek wilt opnemen en met welke inhoud. Het handboek is voor alle medewerkers altijd en overal digitaal toegankelijk. U wordt op de hoogte gehouden van alle relevante wijzigingen op HR gebied, met tekstvoorstellen voor uw handboek. Daarnaast wordt in de managersversie toelichting gegeven op de opgenomen artikelen. Goedkoop, efficiĆ«nt, overzichtelijk en tijdbesparend. Voor uitvaartzorg- en crematoriabranche is er een speciaal branchehandboek beschikbaar. Als adviseur kom ik graag een toelichting geven.  

Meer weten of een gratis demo? Neem vrijblijvend contact op, samen kijken we of AHG-Advies iets voor u kan betekenen.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu