Over AHG-Advies - AHG-Advies

Outplacement
Loopbaanbegeleiding
Re-integratie Ie en 2e spoor
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over AHG-Advies

Ancella van der Haar - Grootjen.

Ancella van der HaarMijn jarenlange ervaring als re-integratiedeskundige, trainer, coach, loopbaanbegeleider en jobhunter zet ik met alle plezier in voor organisaties en individuen. Ik laat mensen weer in beweging komen en ontdekken hoeveel plezier, energie en inspiratie het geeft om werk te doen waar je talent tot zijn recht komt. Dit doe ik vanuit mijn waarden vertrouwen, integriteit, enthousiasme, betrokkenheid en passie.

Naast mijn opgedane ervaring heb ik diverse vakgerichte cursussen gevolgd. Daarnaast ben ik sinds 2011 geregistreerd jobcoach en sinds 2013 ben ik door Noloc erkend als een Noloc Erkend Loopbaan Professional. Persoonlijke aandacht is voor mij heel belangrijk om mensen goed te kunnen begeleiden.  Zelf heb ik ook de fase doorlopen waarin ik mij afvroeg: hoe wil ik nu verder? Ik heb toen, met hulp van anderen, ervoor gekozen om voor mijzelf te beginnen. Op 1 januari 2010 ben ik van start gegaan met AHG-Advies. Sindsdien heb ik meer van 120 mensen begeleid bij het zetten van een nieuwe stap in hun loopbaan. Mijn ogen gaan glimmen wanneer ik weer iemand op weg heb geholpen.

Vanaf juni 2015 versterk ik Totaal Advies Kampen. Net als bij AHG-Advies staat bij TAK de werkgever en medewerker centraal.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu