Diensten van AHG-Advies - AHG-Advies

Outplacement
Loopbaanbegeleiding
Re-integratie Ie en 2e spoor
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Diensten van AHG-Advies

Diensten
 
Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden. Wilt u nadere uitleg over een specifieke dienst of mist u een onderwerp? Neem vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.
 
Particulieren
 
Zit ik nog op de juiste werkplek of moet ik verder kijken? Maar in welke richting dan? Lastige vragen. AHG-Advies kan u ondersteunen en begeleiden bij uw zoektocht naar het antwoord. Een  loopbaanontwikkelingstrajectkan u verder op weg helpen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op, samen kijken we of AHG-Advies iets voor u kan betekenen.
 
 
Bedrijven en instellingen
 
Outplacement
Het kan gebeuren dat u door omstandigheden afscheid moet nemen van uw medewerker(s). Wilt u uw medewerkers verder helpen? Dan kunt u bij AHG-Advies terecht voor  outplacement en  EVP-trajecten. Als het gaat om outplacement biedt AHG-Advies ondersteuning bij de zoektocht van de medewerker naar een nieuwe baan. Daarnaast is het EVP-traject een effectief instrument om inzicht te krijgen in iemands kwaliteiten. Uw medewerker ziet waarin hij goed is en kan zo gericht op zoek naar ander werk.
 
Loopbaanontwikkeling
Medewerkers zijn het grootste bezit van uw organisatie. Maar zijn zij tevreden? En krijgen zij de kans om hun kwaliteiten goed te benutten en zo de organisatie verder te helpen? Vragen die voor u als werkgever, maar ook voor uw medewerkers van belang zijn. AHG-advies biedt een traject dat duidelijkheid geeft en kan desgewenst ondersteuning bieden.  Ook het  EVP-traject is een effectief instrument om inzicht te krijgen in iemands kwaliteiten. Zo kunt u uw medewerkers inzetten op plekken binnen uw organisatie waar zij het best tot hun recht komen.
 
Re-integratie 1e en 2e spoor
Als werkgever bent u in het kader van de Wet Poortwachter volledig verantwoordelijk voor de ziekteverzuimbegeleiding en  re-integratie van zieke medewerkers. Kunt u intern passende arbeid aanbieden? Of dient u extern naar werk te begeleiden? Goede begeleiding is hierbij van belang. Doet u dit niet correct, dan kan een sanctie volgen die kan oplopen tot 12 maanden door betaling van het salaris. AHG-Advies biedt ondersteuning bij het begeleiden van de medewerker naar passende arbeid.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu